Nytt! DroneWash

Trafikverket certifierade i början av 2024 Westra Service AB som Sveriges första bolag inom fasad och fönsterputsning i stadsmiljö. Vi kommer med vår nya struktur och organisation kring UA flygning att kunna erbjuda ert företag Hypereffektiv, miljövänlig fasad och glas tvätt med start i Göteborgsområdet.

Garanterat säker flygning i stadsmiljö -Unikt för WESTRA

Tvätt med drönare har funnits några år på experiment stadie bland annat i Estland, Tyskland & USA men först 21/22 kom färdiga lösningar som fungerar bra. Vi har kikat på dessa och vidareutvecklat metoderna än mer vilket gör att vi med stolthet kan erbjuda troligen den säkraste metoden i världen för fasadtvätt med drönare i stadsmiljö. Utan att gå in på detaljer så har vi utvecklat en helt unik lösning på fjättring av drönare som gör att vi flyger obehindrat i stadsmiljö.

Vad betyder Trafikverkets certifieringen för Westra?

Westra är ett certifierat UA bolag (Unmanned aircraft) av Trafikverket och godkända för att flyga i stadsmiljö, något vi är ensamma om i landet i skrivande stund. Dessutom är nästan hela Göteborg inom kontrollerat luftrum antingen från våra flygfält eller av sjukhusens helikopterplattor så är det ett krav att vara certifierad för att kunna flyga i Göteborg på det sätt som vi gör vid Drone wash. Alla flygningar är naturligtvis också fullt försäkrade och personalen som arbetar med Drone wash är utbildade och grundligt tränade. Varje återkommande objekt som tvättas med drönare blir registrerade hos Trafikverket med exakta koordinater och en fullständig riskanalys kommer att ges till kund före varje påbörjat arbete. Allt detta för att du som kund ska känna sig helt trygg med vårt arbete.

Resultatet av en tvätt med våra drönare är häpnadsväckande bra med tanke på hastigheten som hålls under arbetet. Normalt gör vi fasadtvätt 5-10 gånger snabbare och säkrare än vid arbete med lift eller Rope Acess. Kontakta oss gärna för en fri demo på plats hos er.

Vi erbjuder fastighetsägare ett abonnemang med återkommande tvätt till konkurenskraftigt pris, som innebär att ni året runt har en fräsch fasad och rena fönster. Varför tvätta en eller ett par gånger per år och sedan se din byggnad blir smutsig mellan varven? När alternativet är att det ständigt är rent för samma kostnad? Valet är självklart – DRONE WASH

Läs mer om fasadtvätt med drönare här
Läs mer om fönsterputs och glastvätt med drönare här

För kontakt angående Drone Wash ( Klicka här ) Du kan också maila christian@westra.se eller ringa vår företagssäljare på +46 76-3377281

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

Kvalitetskatalogen.se

Webbkatalog.se