Fönstertvätt Drönare

Fönsterputs med Drönare

Fönsterputs med drönare går snabbt! Fönsterputsning på traditionellt sätt kan däremot vara mycket tidskrävande när man tar sig an höga byggnader med mycket glas. På grund av höjden, utformning och placering av dessa byggnader kan det dessutom vara väldigt dyrt att utföra regelbundet underhåll av glasen. Westra har utvecklat detta nya effektivare och säkrare sätt att rengöra glas på högre höjder utan användning av takmonterade korgar, rep eller mobilliftar. En snabb och kostnadseffektiv drönarmetod vi helt enkelt kallar DroneWash.

Moderna flerbostadshus, kontorsbyggnader och kommersiella fastigheter i Göteborg byggs numera med fler och större ytor av glas. På grund av placeringen och utformningen skenar ofta kostnaden för arbete från tex en takkorg. En skyskrapa som tar 2 månader att putsa för hand kan istället rengöras på en eller ett par veckor. Möjligheten att hålla en byggnad ren året runt ökar alltså då priset självklart inte skenar iväg med DroneWash.

Vi vill ha rena fönster året runt, hur kan ni hjälpa oss?

Abonnera på rena glas

Det hela är mycket enkelt. Har du en fastighet som är extremt smutsig idag så kommer vi att behöva rengöra den grundligt för hand första gången dvs alla glas, fasader rubbet. Görs inte detta kommer resultatet inte att bli helt perfekt. Därefter kommer vi att underhållstvätta den med drönare så att den inte tillåts gro igen på nytt.

Metoden

1. Fastigheten tvättas grundligt för hand med alla till buds stående medel som Westra har i sin verktygslåda. Det kan innebära stänger, lift och Rope Acess beroende på byggnad. Ingrodd smuts tas bort helt, ärjade glas poleras upp och glasen blir skinande.. Nu är det dags för drönaren.

2. Var tredje månad kommer sedan ett drönarteam från Westra och sköljer av alla fönster med lågtryck och hett Ultra Rent vatten. Ultrarent vatten är ett avmineraliserat och avjoniserat vatten med extremt låg konduktivitet (elektrisk ledningsförmåga). Det bryter bindningarna mellan smuts och underlag. Tekniken togs ursprungligen fram för att tvätta stora glaspartier och beskrivs ibland som ett vatten som äter smuts. Glasen sköljs av med 70 gradigt ultrarent vatten och smutsen rinner av och dunstar snabbt. Resultatet är fläckfria rena glas.

Metoden är alltså i första hand tänkt att användas som ett abonnemang av rena fönster. Vi tror helt ärligt att vi kan hålla er byggnad helt ren året runt till i princip samma kostnad som ni idag betalar för fönsterputs av er fastighet någon eller ett par gånger om året.

Westra Service AB
christian@westra.se
+46 76-337 72 81

Du kan också kontakta oss via formuläret  Offert Företag