Certifierad flygning

Pressmeddelande:
Westra Service AB får Godkännande från Transportstyrelsen för Innovativt Drönarprojekt
 
Göteborg, 01022024
Westra Service AB har idag erhållit prestigefyllt godkännande från Transportstyrelsen, vilket ger dem rätt att använda drönare för fasadtvätt inom stadsmiljö.

Det här godkännandet markerar Westras engagemang för innovativa och hållbara lösningar inom byggnadsunderhåll. Med drönartekniken kommer företaget att erbjuda effektiv och miljövänlig fasadrengöring, och skapa en banbrytande standard inom branschen.
 
”Vi har under lång tid arbetat oerhört hårt på att utveckla Dronewash och många timmar är nedlagda för att skapa en ny organisation och säker teknik som nu blivit godkänd av Transportstyrelsen. Äntligen kan vi erbjuda ett Certifierat, kostnadseffektivt, miljövänligt och framför allt super spännande sätt att rengöra byggnader i Göteborgsområdet”
VD Mattias Hellmuth
 
Den av Transportstyrelsen certifierade drönartekniken kommer inte bara att optimera byggnadsunderhållet utan också minska påverkan på stadsmiljön. Westra ser fram emot att erbjuda denna banbrytande tjänst till våra kunder och samtidigt främja hållbarhet inom fastighetsbranschen.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Christian Svanberg
christian@westra.se
+46 76-337 72 81