Fasadtvätt Drönare

Fasadtvätt med drönare

Fasadtvätt med drönare är möjlig på nästan alla sorters byggnader och på alla material. Westra Drone wash metoden innebär att vi tillsammans med kund går igenom möjligheter och begränsningar på er fastighet. Många fastigheter är till exempel täckta med gröna alger och svartmögel speciellt på norrsidan av fastigheterna och där måste vi gå ner på djupet av materialet för att döda av rötterna till påväxten. Gör man inte det så kommer det snart att se likadant ut igen. Vi lägger på ett biologiskt nedbrytbart medel som effektivt avdödar påväxten och du kan se resultatet redan efter ett par dagar. Fasaden kan därefter spolas av efter behandlingen. Medlet kommer att fortsätta verka på djupet i flera månader efter behandlingen och resultatet är otroligt bra. Medlet är PH neutralt och kommer inte skada vare sig glas, plåtare eller miljön nedanför. Medlet som används är 100% biologiskt nedbrytbart och Miljögodkänt.

Vissa fasader är helt släta som granit och marmor och dessa räcker ofta att spola av med Ultra rent hetvatten. Vilken metod vi kommer använda analyseras på plats och vi utför gärna tester på plats innan.

Självrenande medel  (Self clean) Tegel och putsfasader är vackra men känsliga. Om man kör med högtryck på dessa så slits dem ned och vatten trycks in i fasadens porer. Tegelfasader är dessutom väldigt känsliga för smuts, avgaser i storstadsmiljö. Det är möjligt att impregnera dessa ytor med Self Clean medel så att ytan blir vattenavstötande och ändå andas fritt, ungefär som materialet i ett funktionsplagg. Fukt transporteras ut men kan inte komma in.

Westra Service AB
christian@westra.se
+46 76-337 72 81

Du kan också kontakta oss via formuläret  Offert Företag