Tvätta er fasad med Dronewash från westra

Nu kan ni tvätta er fasad med Dronewash från westra! Som ett av de första Certifierade Unmanned Aircraft Flygbolag inom fasad och fönsterputsning i Europa kommer Westra nu att kunna erbjuda ert företag Drone wash. Hypereffektiv, miljövänlig och ergonomisk fasad och glas tvätt med drönare i Göteborg. Ett högeffektivt sätt att snabbt och säkert skölja av er fasad med en egen metod vi utvecklat. Ergonomin är oöverträffad för våra drönarpiloter, miljöaspekten är 100%  då alla drönare drivs av EL och inga kemikalier används. 

100% Säker flygning i stadsmiljö -Unikt för WESTRA

Tvätt med drönare har funnits några år på experiment stadie bland annat i Estland, Tyskland & USA men först 21/22 kom färdiga lösningar som fungerar bra. Vi har kikat på dessa och vidareutvecklat metoderna än mer vilket gör att vi med stolthet kan erbjuda troligen den säkraste metodet i världen för att tvätta er fasad med Dronewash från westra i stadsmiljö. Utan att gå in på detaljer så har vi utvecklat en helt unik lösning på fjättring av drönare som gör att vi flyger obehindrat i stadsmiljö på ett 100% säkert sätt för människor och miljö.

Vi är ett Certifierat flygbolag inom UA

Vi är dessutom ett certifierat UA bolag (Unmanned aircraft) av Luftfartsverket och godkända för att flyga i kontrollerat luftrum, något vi är ensamma om i landet i skrivande stund. Eftersom nästan hela Göteborg ligger inom kontrollerat luftrum antingen från våra flygfält eller av sjukhusens helikopterplattor så är det en nödvändighet att vara certifierad för att kunna flyga i Göteborg på det sätt som vi gör vid Drone wash. Alla flygningar är naturligtvis fullt försäkrade och personalen som arbetar med Drone wash är utbildade och grundligt tränade. Varje återkommande objekt som tvättas med drönare blir registrerade hos LFV med exakta koordinater och en fullständig riskanalys kommer att ges till kund före varje påbörjat arbete. Allt detta för att du som kund ska känna sig helt trygg med vårt arbete.

Resultatet av en tvätt med våra drönare är häpnadsväckande bra med tanke på hastigheten som hålls under arbetet. Normalt gör vi fasadtvätt 5-10 gånger snabbare och säkrare än vid arbete med lift eller Rope Acess. Kontakta oss gärna för en fri demo på plats hos er.

Vi erbjuder fastighetsägare ett abonnemang med återkommande tvätt till fantastiskt pris, som innebär att ni året runt har en fräsch fasad och rena fönster. Varför tvätta en eller ett par gånger per år och sedan se din byggnad blir smutsig mellan varven? När alternativet är att det ständigt är rent för samma kostnad? Valet är självklart – DRONE WASH

Läs mer om fasadtvätt med drönare här
Läs mer om fönsterputs och glastvätt med drönare här

För kontakt angående Drone Wash ( Klicka här ) Du kan också maila mattias@westra.se eller ringa vår företagssäljare på 0736-181400

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

Kvalitetskatalogen.se

Webbkatalog.se