Tvätta er fastighet med Drönare

Nu kan ni tvätta er fastighet med drönare! Som landets första av Transportstyrelsen Certifierade Unmanned Aircraft bolaget inom fasad och fönsterputsning kommer Westra nu att kunna erbjuda er vår nya teknik DroneWash. Ett högeffektivt sätt att snabbt och säkert rengöra med en metod vi utvecklat för flygning i stadsmiljö. Ergonomin är oöverträffad för våra drönarpiloter, miljöaspekten är optimerad.

Säker flygning i stadsmiljö 

Tvätt med drönare har funnits några år på experiment stadie bland annat i Estland, Tyskland & USA men först 21/22 kom färdiga lösningar som fungerar bra. Vi har kikat på dessa och vidareutvecklat metoderna än mer vilket gör att vi med stolthet kan erbjuda er en helt unik teknik för att tvätta er fasad med drönare i stadsmiljö. 

Transportstyrelsens Certifiering

Vi är ett Certifierat UA bolag (Unmanned aircraft) och godkända av Transportstyrelsen och EASA för att flyga i kontrollerat luftrum, något som vi just nu är ensamma om i vår bransch. Eftersom nästan hela Göteborg ligger inom kontrollerat luftrum antingen från våra flygfält eller av sjukhusens helikopterplattor så är denna certifiering ett krav för att kunna flyga i Göteborg på det sätt som vi gör vid Dronewash. All personal som arbetar med Dronewash är utbildade och grundligt tränade. Varje återkommande objekt som tvättas med drönare blir registrerade hos Transportstyrelsen med exakta koordinater och en fullständig riskanalys kommer att ges till kund före varje påbörjat arbete. Allt detta för att du som kund ska känna sig helt trygg med vårt arbete.

Resultatet av en tvätt med våra drönare är häpnadsväckande bra med tanke på hastigheten som hålls under arbetet. Normalt gör vi fasadtvätt 5-10 gånger snabbare och säkrare än vid arbete med lift eller Rope Acess. Kontakta oss gärna för en fri demo på plats hos er.

Vi erbjuder fastighetsägare ett abonnemang med återkommande tvätt till fantastiskt pris, som innebär att ni året runt har en fräsch fasad och rena fönster. Varför tvätta en eller ett par gånger per år och sedan se din byggnad blir smutsig mellan varven? När alternativet är att det ständigt är rent för samma kostnad? Valet är självklart – DRONEWASH

Läs mer om fasadtvätt med drönare här
Läs mer om fönsterputs och glastvätt med drönare här

Westra Service AB
christian@westra.se
+46 76-337 72 81

Du kan också kontakta oss via formuläret  Offert Företag