Fönsterputs Privat

Denna tjänst kan bokas även av dig som ej har abonnemang.

Fönsterputs privat är en ny tjänst som efterfrågats i åratal har privatpersoner som ringt oss och bett oss putsa deras fönster. Vi har tidigare enbart arbetat mot företag men från och med 2018 så öppnar vi även för fönsterputsning åt dig som privatperson. Samma kvalitet och förhoppningsvis samma långa goda relationer som med våra företagskunder erbjuds.

Vad innebär fönsterputs privat?

Fönsterputs privat innebär att vi putsar alla dina fönster både utvändigt och invändigt mot ett i förväg bestämt pris. Du behöver antingen vara hemma när vi putsar dina fönster så du kan släppa in vår hantverkare eller ge oss nyckel om du inte är hemma. Vi ber dig observera att denna tjänst fönsterputs privat total enbart kan bokas av dig som bor i eller runt Göteborg, Kungälv, Stenungsund och Tjörn. Vi har för närvarande ingen möjlighet att jobba mot privatpersoner utanför dessa områden.

  1. Använd helst vårt formulär för prisförfrågan (klicka här) eller maila in bilder på vad som ska putsas. Enklast är om du tar din mobil och fotograferar ditt hus från alla fyra sidor. Bifoga bilderna i formuläret eller i ditt mail till kontakt@westra.se
  2. När vi fått bilderna återkommer vi med pris via mail eller sms. Om du accepterar vårt pris bokas en tid som passar oss båda.
  3. Plocka undan krukor och annat som står på fönsterbänkar eller framför fönstren innan vi kommer och putsar.
  4. Vi putsar på utsatt tid och du betalar i efterskott mor faktura. Du kan använda RUT avdraget på 50% prisavdrag.